Mimpi kekasih lama


Salam , pagi semalam along termimpi ex couple along , tah tibe-2 lak mimpi cam tu , ok along jujur . Along dulu couple paling lama pun 3 bulan . Paling sekejap tak sampai sejam pun ada. Tapi tu time skewl dlu la. Couple gelojoh name nye haha. Tapi Ex along sebelum ni . 6 Bulan , Bg korang memang tak lama. Tapi bagi along lama ar gak. sebab sebelum ni sebulan je selalunya. Dalam mimpi tu kitorang jumpa lepak sama, Pastu dia cakap dia still sayang along ag. Aduh , nape la mimpi cam tu . Lepas along putus nan dia. Along langsong malas mau couple-2 , Mane tak , along fikir nan dia la last Chenta along , Tapi tak kekal , tak de jodoh kot. Sekarang along single , cam tade filing nak bercinta da. Belum masa kot. huhu.





4 comments:

sha my heart said... Reply To This Comment

mungkin ada perasaan yang terpendam atau ada teringat kat dia kot..

serius blog aku teruk, sedihnya

Bunga Humairah said... Reply To This Comment

ala, rileks la along. jodoh kita semua telah ditetapkan.
senyum senyum :)
jangan pikir lagik lebih baikk! hee >.<

Ah Long said... Reply To This Comment

tq humairah ~ hehe sje je ~ tp th le ~ :(

x de jodoh pe le wat :)

Ah Long said... Reply To This Comment

th le sha ~ hehe ~ dia da ade yang baru da pown , tape la ~ huhu ~ redha je :P

Post a Comment

Salam.
Meh le comment sikit.