Contest My Top Referral by Amira Studio

Click pada banner di atas untuk join :)


P/s: Tips untuk menang:
-Promote link atau banner contest pada pengunjung untuk klik dari blog anda.
-Letak banner atau link pada tempat yang strategik :) contoh sidebar
-Letak pada bloglist anda
-Letak link ke blog contest ni pada setiap entry post korang contoh nota kaki :)
-Buat sticky post
-Makin bertambah pengunjung yang klik makin bertambah la referral korang.

Tarikh Tutup:
31 Disember 2011


Hadiah Utama:
RM100 Cash


7 comments:

cerita best said... Reply To This Comment

haiiii tuan blog sihat x???kalo x sihat p mkn ubat tau...pakjoe singgah sini lagi nk bg tau nie pakjoe pun join contest nie

Ah Long said... Reply To This Comment

mari join pokjoe ~ di alu-2kan along join sje je ~ haha ~ ssh nak nek kan traffic ~ pakjoe rajen on cube la man taw mng ::D

✿Ummi Myra✿ said... Reply To This Comment

tengs coz join dear..gud luck :)

Ah Long said... Reply To This Comment

Dear? ades myra cair da along t hahaha. da ar bujang ni . hehe joke jew ~ :)

Mahamudah Mutiani said... Reply To This Comment

Baca, Like, Comment and Click Banner dalam Entry ♥ Klik Sini! ♥

✿Ummi Myra✿ said... Reply To This Comment

salam singgah, tukar banner contest ya http://www.amirastudios.com/2011/11/note-untuk-peserta-contest-amira-studio.html tqvm

Ah Long said... Reply To This Comment

hehe salam ummi ~ :D
ok tq singgah

Post a Comment

Salam.
Meh le comment sikit.