AL-Fatihah | 11.11.11 nenek along sudah pergi buat selama-2nya


Salam , Along balik rumah rehat selepas niaga pada 11.11.11 pukul 3. Tiba-2 dapat call dari ayah cakap nenek da meninggal . Ayah tengah kemas kedai petang tak niaga. So, ayah suro siap-2 kemas tok baju nak balik kg kat melake . Sekarang kat melake dah pun . Tadi along sampai-2 dalam pukol 9.30 malam , mayat da di kebumikan . Tak dapat nak lihat wajah arwah buat kali terakhir. Esok 12.11.11 baru kenduri arwah .


AL-FATIHAH Semoga arwah nenek along berada di tempat orang yang beriman


3 comments:

Aleeyaah Darn said... Reply To This Comment

Takziah. :(
Doakan nenda ditempatkan bersama yang beriman dan solehah.
Amin.

yayath said... Reply To This Comment

salam takziah diucapkan kepada along sekeluarga..

Al-Fatihah

innalillahiwainnailaihiraji'un.

sha my heart said... Reply To This Comment

takziah.

al-fatihah

p/s: tak pe, klau bosan datang je blog saya, mesti happy. jom join teka teki.

jom main teka teki, ada brann?

Post a Comment

Salam.
Meh le comment sikit.