Mari lepas geram dengan maki benda ni




Salam , Petang yang membosan ni. Along nak ajar cara2 nak hilangkan bosan. Korang nak tahu ? Ok nak tahu tengok bawah ni. Kalu tak nak tahu tekan butang shut down kat Pc or Lappy anda haha.

Ok sebelum tu korang tengok SS ni hehe.

P/S : tekan pada gambar untuk lihat lebih jelas


PERHATIAN! tulisan biru itu adalah bot . Hitam tulisan along ;)


Untuk Lyssa Hensem


Untuk miza


Untuk Manja ku ;)

Ha, Yang ni time tok maki2 benda ni haha.


Korang nak lepas kan geram tu mari along ajar. Jangan risau . Benda ni maki , korang maki je balik . Sebab ni just Bot je. haha.


Dah sedia maw main ? ok TEKAN SINI UNTUK PERANG DENGAN BOT BODOH ;)


Selamat mencuba ;)


20 comments:

Lyssa Faizureen said... Reply To This Comment

hahahaha . kelakar !! menarikk nihh ...
hukhukk ..

Meh Lyssa nak maki balik :

Eh , apsal kau cakap Lyssa tuh cantikk ha ?

HAHHAHAHAHAHA . Opsss *

Ah Long said... Reply To This Comment

haha , Opsss, lupe la lyssa. Lyssa kan nsem ;)

Lyssa Faizureen said... Reply To This Comment

heheheh . lahhh .. tahu tak per.. ah long tuh yang cantik .. Lyssa HENCEM ! huhu .

Ah Long said... Reply To This Comment

Yeahhh , Along cantek dan ayu ~ choyy haha ;D

Lyssa Faizureen said... Reply To This Comment

hahahhah . memeyyy ayu ! :D

Ah Long said... Reply To This Comment

haha , lyssa caya la. Boleh gak lyssa layan kepale along yang sengalness ni en . haha

Lyssa Faizureen said... Reply To This Comment

hahahha . mesti ahh bolehh layan .. dah Lyssa pun sengalss jugakkk ! HAHAHA :D

Ah Long said... Reply To This Comment

Yeahhh along ada geng sengal skang ni yang best~

QilaDany said... Reply To This Comment

cleverbot nyy kalau kita borak dengan dia dalam bahasa melayu mmg mcm shit sikit. haha. tapi kalau borak in english dia okay. cakap pasal cinta-2 nty dia sweet gilos! haha.

Lyssa Faizureen said... Reply To This Comment

huhuhhu . biasa lah tuhh.. mcm tak de dah orang lain yg sengal . huhu .

Nor Syamimi said... Reply To This Comment

abestu miza mcm mne???

Ah Long said... Reply To This Comment

Qila : haha dnga citenye. 2 bot dan dia akan borak antara owng-2 yang tengah open website cleverbot tu. haha. Dnga cite le . x taw betol ke ta.

Lyssa sengal : mmg ar , tapi tak ramai yang sengal cam along. haha along ni giler-2 skit ;D

Syamimi : nape nan miza? haha . Ala ni bukan betol la. borak nan bot tu . suke2 jew ;D

Miziey said... Reply To This Comment

Hahah. Koaja jgak bot tuh. Macam gile sex pun ade. Kah3.

Ah Long said... Reply To This Comment

haha dia mmg ;D

QilaDany said... Reply To This Comment

haha mmg laa. sbb tu cleverbot ni kdg-2 suka tuka topik. apa yg kita tak ckp nty dia kata kita ckp. lpas tu kata kita gilaa. haha shitto je -.-'

Ah Long said... Reply To This Comment

haha betol 2 qila, die giler . sawan haha

Amyra Azhar said... Reply To This Comment

haha klaka la ah long :p nk try maen bot ni hehe

Ah Long said... Reply To This Comment

taw x pe jowm main haha

Aleeyaah Darn said... Reply To This Comment

ahhhahahah~
suke ngn cleverbot.

Ah Long said... Reply To This Comment

yeahh aleeyaah ~ clever bot ni best. le lepas 10syen haha

Post a Comment

Salam.
Meh le comment sikit.