Uji mata anda


Salam , Along nak kongsi something nan korang ni . Uji mata korang. Best , Along suka tengok benda-2 ni. Sampai along ketok pale along sendiri haha.

1.tumpukan pada + hitam di tengah-tengah gambar. dalam masa sekejap je, semua titik merah jambu perlahan-lahan akan hilang dan korang hanya akan nampak titik hijau yang bergerak dalam bulatan






2)Bulatan-bulatan biru pada corak ini kelihatan bergerak apabila mata anda bergerak di seluruh imej.



3)Flighting



4)Pusat imej ini kelihatan bergerak..



5)renung di tengah-tengah imej ini dan menggerakkan kepala ke arah skrin.
Bulatan-bulatan luar kelihatan berputar.



6)Lihat bulatan di tengah-tengah . adakah ia bergerak?



7)cube renung titik hitam di tengah-tengah.



8)spiral



9)



10)cube tenung gambar di bawah korang mesti nampak roda dan rantai yang bergerak perlahan-lahan.




11)Adakah garis biru di tengah-tengah segi empat sempurna?




12)renung gambar dibawah


13)ni akan buat korang pening. Cuba beri tumpuan kt bulatan pusat sambil gerakkan kepala korang..



14)cube kira titik hitam di dalam gambar di bawah


15)kira kaki gajah ni


16)Roda erlahan-lahan berputar.di sebelah kiri
berputar mengikut arah jam dan di sebelah kanan berputar melawan arah jam.


5 comments:

Onitsuka_hana said... Reply To This Comment

berpinar2 mata

Ah Long said... Reply To This Comment

Best :)

Fisya Isha said... Reply To This Comment

ade banyak gambar yang fisya tgk x gerak2 walau dah naik juling mata ni

Ah Long said... Reply To This Comment

@Fisya Isha haha ~ kne betol2 teliti , sbb along try jadi , :D

Ah Long said... Reply To This Comment

@Fisya Isha lagi satu , kalu ada 2 bulat tu , try pandang bulat belah kanan n tgk belah kri lak , nanti nmpk :) along baru try jadi je :D

Post a Comment

Salam.
Meh le comment sikit.