Segmen : Mencari Kucing tersembunyi



P/S : Tekan CTRL+Click pada gambar untuk ambil URL Banner di atas ;)

Syarat2 :-

1) Follow blog along yang tak seberapa lawa ni jika sudi ;)
2) Like page along jika sudi - Ah Long Shark
3) Wajib tekan Sini , Sini , Sini , Sini Dan Sini.
3) Letak banner atas ni . dan link kan ke entry ni ;)
4) Cari gambar kucing pada gambar di bawah ini. Pabila sudah jumpa . Edit gambar tersebut dengan membulatkan pada kucing yang korang sudah cari. Jangan letakkan sekali name anda di gambar jawapan anda , untuk mengelakkan orang copy jawapan korang tu ~ ;D
5) Entry anda Wajib ada gambar kucing yang telah di bulatkan setelah anda dapat cari.
6) Link entry korang ke komen .

P/S : Top 7 yang awal along jawap segmen ni along review blog kowng ;)

Gambar harus korang cari kucing ;)
CTRL+Click pada gambar di atas untuk lebih jelas or save gambar untuk bulatkan jawapan anda ;)

Tarikh tutup : 5/12/2011 - pukul 11.59 malam

TAMAT

Permenang akan di beritahu kemudian ;)



30 comments:

Hanis Nizam said... Reply To This Comment

http://budaksponggy.blogspot.com/2011/11/segmen-mencari-kucing-tersembunyi.html

faizulosman said... Reply To This Comment

berputar nk cari kucing ni... x jmpe lg...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2011/11/cuti-cuti-malaysia-mari-melawat-johor.html

secret Ash said... Reply To This Comment

nak join... :) http://secretash.blogspot.com/2011/11/segmen-mencari-kucing-tersembunyi-by-ah.html

cik Atiera said... Reply To This Comment

klik3 anda punya iklan! ;D

sue perbs.. said... Reply To This Comment

dah jumpe dah.. tpi tk brape faham pasal nak wat entri tu..

sue perbs.. said... Reply To This Comment

join..

http://sueperbs.blogspot.com/2011/11/segmen-mencari-kucing-tersembunyi.html

ayiel said... Reply To This Comment

ok, saya dah jumpa tapi macam mana nak buat entry tuh? macam blur taktau nak buat hehe :P

: : sang drama king : : said... Reply To This Comment

join >

http://akuhanyarajadrama.blogspot.com/2011/11/segmen-mencari-kucing-tersembunyi.html

ayiel said... Reply To This Comment

dah join! :)
agak2 betul tak??

http://ayielefthanded.blogspot.com/2011/11/segmen-mencari-kucing-tersembunyi.html

Onitsuka_hana said... Reply To This Comment

np xda link hna kat cnie ek..bkn dah join ke

Onitsuka_hana said... Reply To This Comment

tol gak kan..klu aprove nnt dah da jwpn

Ah Long said... Reply To This Comment

Taw x pe , nanti da abis tarikh segmen baru along approve comment semua ;D

nurul diana said... Reply To This Comment

da di review :)

Miss Nadya said... Reply To This Comment

mcm nk join jewk..:)

p/s :: ngee..ah long xjoin segmen nad kot..kui kui..:)

Ah Long said... Reply To This Comment

Nad , Along na join mane? :D

eVa said... Reply To This Comment

wah! susah nak carik.. spec mata xder pulak.. hikhikhik

Ah Long said... Reply To This Comment

haha pakai kanta pembesar Eva haha

haifa nadia said... Reply To This Comment

juling mata dya..aha..de bpe bnyk kucen dlm ni??
:p

Ah Long said... Reply To This Comment

Nadia , ada seekor je. haha. Juling2 skit haha

cik_miemy said... Reply To This Comment

saye napak ! jpg nk wt entry :P

Ah Long said... Reply To This Comment

Semoga berjaya ;D

cik_miemy said... Reply To This Comment

aish comfom xdan nk jd top 7 :((

cik_miemy said... Reply To This Comment

juin :D even xtau dpt ke x jd top7 :P
hihi

http://cikmiemy.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-kucing-tersembunyi.html

Ah Long said... Reply To This Comment

hehe tengok selasa nanti ;D

fyza punye blog said... Reply To This Comment

ieza dah jumpe kucing 2 , hehe

fyza punye blog said... Reply To This Comment

http://iezalovenafy.blogspot.com/

Hanis Nizam said... Reply To This Comment

Sorry2 , haritu nak delete post yg dah lama , lepas tu terdelete sekali entry pasal tu . Sorry ye :)

cerita best said... Reply To This Comment

wou segmen kucing pun ada hahaha

Ah Long said... Reply To This Comment

ade je haha,;D

safiyah saad said... Reply To This Comment

dh tahu

Post a Comment

Salam.
Meh le comment sikit.