Selamat hari lahir Apit

Link
Salam , blogger mesti kenal kan si Apit hensem ni? :) Em hari ni hari lahir dia. Along nak ucapkan selamat hari lahir kepada bro apit, Semoga panjang umur murah rezeki bro. Btw , Along baru kenal dia. Tapi, dia sempoi derr. Tak sombong. Blog dia pown gempak. nak usha blog dia? Tekan sini ;)

Nak share something tok pembaca yang di kasihi. Kenapa along cakap selamat hari lahir? tak hari jadi? sebab along ada denga-2 la. Selamat hari lahir lagi bagus. Sebab tarikh yang kita sambot setiap tahun tu. Hari kita lahir dari perot mama kite. kalu lahir tu, Waallahu'alam , kita pown tak tahu bila kita di jadikan dalam perot mama kita. yang kita tahu selalunya 9 bulan je kita dalam perot mama kite ;)

9 comments:

Ash Kyouhei said... Reply To This Comment

Happy Birthday to You , Bro Apit ^_^

hehe , sempat buat entry nampak ? kita tak sempat , sempat wish je . hehe

Hafizzi Aziz said... Reply To This Comment

thanks bro..thanks sangat..
thanks sebab buat entri khas nie..
hepy blogging taw..
btw, apit jelez tgk ikan shark tue
comel gilerr...

Ah Long said... Reply To This Comment

haha , sempat je. bosan dok mamak ni. x de wat pe. maw download movie x taw movie ape maw download ;P

Ah Long said... Reply To This Comment

@hafizzi aziz : takde hal la bro. bro pown banyak bantu along hehe. ikan tu? ala simple2 je. bro ag power edit hehe. ;P jeles along ;)

Ash Kyouhei said... Reply To This Comment

owh , haha :D

CCICute Design said... Reply To This Comment

mmg dia seorang yg sempoi... ^_^ dan cooollll...ehehe... ^_^

Ah Long said... Reply To This Comment

betol2 ;D

Onitsuka_hana said... Reply To This Comment

erm..ikat jerung tu ganas tp cute.:)

Ah Long said... Reply To This Comment

haha tq hana :P

Post a Comment

Salam.
Meh le comment sikit.