Selamat hari raya maaf zahir dan batin






Mari CLICK SINI , share dan beramal untuk orang yang lebih memerlukan

Selamat hari raya maap zahir dan batin kepada semua umat islam , perrhh hari ni last pose la citenye , alhamdulillah , sat g berbuka , along full la puasa bulan ramadhan ni . perrhh baru rasa nikmat hari raya ni bila da puasa penuh , hehee ~ korang tak nak bagi duit raya pown x pe , tp tolong along like satu benda . step-2 ade kt link ni , korang bkak link tu , pastu kt situ ade link tok pertandingan , korang bukak dan like comment along yang bertulis "Aku minat 542 dari dulu , bak mai baju tu bagi kat aku" contoh step ada di link ni ---> . http://on.fb.me/PoUzar





5 comments:

CikMai said... Reply To This Comment

selamat hari raya aidilfitri :)

Ah Long said... Reply To This Comment

@CikMai selamat hari raya gak mai ;D

the fikirman said... Reply To This Comment

keep clam n happy eidul fitri :D

Ah Long said... Reply To This Comment

@the fikirman tq , same la kite hehe

tyka said... Reply To This Comment

selamat hr raya:)

Post a Comment

Salam.
Meh le comment sikit.