Scammer Facebook!









Salam , Along dapat info ni dari facebook . So korang jangan percaya ok? kalu kawan korang ade bg link n log in id fb korang , jangan la. sebab tengok link gambar atas tu. Lain dari link facebook. Ni care downg nak scam Facebook korang. Share la untuk peringatan kawan2 anda ~

6 comments:

sha my heart said... Reply To This Comment

ooh, bagus ni..

saya pun ada juga share cara2 elak kena hack. tapi blog la. rerupanya, ramai lagi yang tak tau pasal cara-cara nak elakkan diri dari jadi mangsa hacker.
Nice entri bro =)

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

thanks along, kongsi info nih :-)

tukar header br ek.. sempoi.. :-)

Fendy said... Reply To This Comment

kene take note ni...haha

Ah Long said... Reply To This Comment

haha le aje fendy ;D

Atirah ★ said... Reply To This Comment

saya dh thu psal ni . sharing is caring . :)

Qarr Jalil said... Reply To This Comment

tq :)

nice info bro :)

Post a Comment

Salam.
Meh le comment sikit.