Nak tahu siapa follow along yang ke 500?

Assalammualaikum , Salam sejahtera , salam satu malaysia , Salam satu , satu saya sayang ibu , Dua dua saya sayang bapa. hehe. Korang nak taw siapa yang 500 follow blog along ni? tengok people yang bawah ni hehe.


Haa , Intan suraiya , so along dengan x de kerje nye mengbuat Vector tok gambar dia. tengok bawah ni ;)

Ni gambar sebelum di Vectorkan ;)




Ni gambar lepas along wat , tp sory tak bape menjadi. Baru belajar2 ~ :)







4 comments:

intan suraiya said... Reply To This Comment

Thankyouu Ah Long ! Wahh ! X sngka lha . Thank for the vector :)

Ah Long said... Reply To This Comment

welcome sis ;D

Cik Puan Muda Umi said... Reply To This Comment

boleh tahan cantik..lama-lama nanti mesti pro punya lah..:)

Ah Long said... Reply To This Comment

hehe tq sis , tp along bz niaga x de mase nak train haha

Post a Comment

Salam.
Meh le comment sikit.