Giveaway For Followers




Salam , lama tak join Giveway and update blog along ni , along join giveway abam Apit ni , hehe .korang nak join sila tekan banner di atas :)

P/S : doa2ka along berjaya erk ~ dari dlu nak memiliki dvd photoshop 2 :( 

Para sponsor :-



7 comments:

Emas Putih said... Reply To This Comment

Thanks join :) Tapi x Syarat lengkap. Sila lengkapkan syarat no.2 , letak link sponser2 kat BLOGLIST ..tQ :)

Ah Long said... Reply To This Comment

@Emas Putih

sis , saya da ltk la para sponser , x kan x de ~ sy tgk ade je ~ huhu ~

Emas Putih said... Reply To This Comment

letak kat BLOGLIST la adik oi. hehe. kat tepi tu. Tgk mcm blog akak. kat tepi blog akak ada FAV BLOG

Azhafizah Md Nor said... Reply To This Comment

Thanks sudi join.All the best!

Chocolate said... Reply To This Comment

jom join nie!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Niena Sofea said... Reply To This Comment

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari GA yang sama
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/giveaway-for-followers.html
Niena dah follow blog ni .. Meh follow blog Niena semula ..
Jom singgah blog Niena pula .. =)

Jom join segmen pencarian bloglist Niena .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-bloglist-december-by.html

Cik Fie said... Reply To This Comment

saya datang dari GA yg sama . Done follow awak . Follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/12/giveaway-for-followers.html

Post a Comment

Salam.
Meh le comment sikit.