Vector Yana Samsudin & Pen Merah

Salam kepada anda yang melawat entry ini . hehe , macam biasa la , kali ni buat vector Kak Yana Samsudin nan Kak Pen Merah , Mesti korang kenal kan2? Puasa-2 ni banyak bosan woo. Sebab tak niaga . So along Lukis Vector je . Ni wat cincai-2 sampai cermen mate x sempat nak buat , haha. sebab tadi nak berbuka :) Em , Baru belajar lagi . Along teringin nak pandai lukis vector macam Apit my sifu tapi dia jauh derr susah maw belajo nan dia :(

Tutup mata duluu , Jangan intai vector yang tak lawa kat bawah ni dulu , Click sini dulu , Pastu Click ni pulak dan last tekan sini :) baru le tengok vector hehe ~



1 comment:

Hafizzi Aziz said... Reply To This Comment

hihihi. meh umah datang belajar. kih3.

Post a Comment

Salam.
Meh le comment sikit.