Shark Sayang Family Shark

"Tolong datang cepat,emak tinggal seorang,nasi berani marah lagi!!!"..nasi berani tu jirang gerai mak aku..tulah yang mak aku tulis..balik-balik sekola je aku tengok kat lantai rumah aku ade sampol surat kat atas ni..family aku orang niaga je..cari rezeki yang halal..tapi ade gak manusia yang hati busuk..



23/01/2009-adelah jiran gerai aku ni..langsi ar gak..die lempang adeq aku time adeq aku amek oder kat tempat orang lain..die nak sepak ade aku pehal!bukan kitorang amek order kat tempat dia!cilakak tol..dah la pagi tadi die sound mak aku suro jangan letak meja kat..alah ade ar tempat kosong nie..patot nye dulu memang tempat family aku letak meja..sebab grai aku ramai orang..die cemburu la tu..tapi yang bestnye mase die sepak adeq aku..aku dapat terajang die skali..n adeq aku dapat cocok die gune pen..pastu aku g sembahyang jumaat..balik-balik..aku,bapak aku n adeq aku tu gie wat report kat balai..pas2 petang tu die wat hal agie..aku tepon ar polis..die cuak beb..die panggil abang ipar die..brother la konon nye..die tu dari dulu dengki nan family aku..banyak kali siut die da wat mak aku nangis..orang carik rezeki same-same..tapi die tu busuk hati..dah ar die tendang ayah aku sebab die cekik aku tanye sape yang cocok senjata tajam tu..die kate pisau..padehal pen je..mase die cekik aku tu..ayah aku g kat die grib die..aku da pegang helmet nak hentak die..tapi tak dapat sebab ayah aku tengah grib die..die tendang ayah aku ar yang aku tak le tahan..aku sayang ayah aku..walau pon die tu tak kuat melawan..die selamatkan aku dari kene cekik pown da ok da..sumpah aku sayang family aku..korang doakan lah aku supaye denga cakap orang tue aku..aku nie degil la..tapi aku sayang dieorang..skian cite aku..t kalu orang giler tu wat hal ag..aku cerite ag..kalu korang nak tw ag..comment je aku kat myspace..email ; shark_emoluv@yahoo.com

salam

2 comments:

Mahfuzah Muharrimi said... Reply To This Comment

sedih gle! mengalir air mata bce ='(

shark said... Reply To This Comment

terima kasih kerana simpati! :D

Post a Comment

Salam.
Meh le comment sikit.